Bestel het boek '(Op)nieuw geleerd, oud gedaan'

U kunt het boek '(Op)nieuw geleerd, oud gedaan' bestellen door het invullen van het formulier. Het boek wordt dan in de regel binnen 24 uur samen met de bijbehorende factuur aan u opgestuurd. U bestelt het boek via deze site bij de schrijvers zelf.

'(Op)nieuw geleerd, oud gedaan' is het tweede boek uit de reeks Moderne Dementiezorg. Het eerste boek 'Had ik het maar geweten' is uitgegroeid tot het best verkochte boek over dementie. Het is opgebouwd rond 100 praktische tips en is een compleet basisboek voor familie en zorgverleners.

Het boek 'Handig bij dementie' is het derde boek uit de reeks Moderne Dementiezorg. Hierin staat het toenemende gevoels- en emotieleven van mensen met dementie centraal. Hoe komt dit en wat betekent dit voor gedrag, zelfredzaamheid en inrichting ruimtes?

Van Ruud Dirkse is inmiddels ook een boek verschenen, opgebouwd rond persoonlijke brieven van ervaren dementiepatiënten met tips voor een beter leven. Het boek is gericht op lotgenoten, familie en zorgverleners. Dit boek heeft als titel 'Ik heb dementie'.